Page 24 of 24 FirstFirst ... 142021222324
Results 277 to 286 of 286

Thread: RWO site changes, bugs, disruptions thread

  1. #277
    Travelling Swannie!! mcs's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Canberra
    Posts
    7,230
    Oh no - I'm sorry. Brain on autopilot and forgot to use the hyperlink thing to add a link in to the List Management Thread. Can someone please fix!
    "You get the feeling that like Monty Python's Black Knight, the Swans would regard amputation as merely a flesh wound."

  2. #278
    Veterans List dejavoodoo44's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Gold Coast
    Posts
    6,123
    Hmm, looks like I've blocked the list management thread, by replying to a post with a problematic link.

  3. #279
    Veterans List dejavoodoo44's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Gold Coast
    Posts
    6,123
    Thanks for cleaning that up, Meg.

  4. #280
    I'm doing ok right now, thanks Danzar's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Inner West
    Posts
    1,893
    User 'The Bloods' temp suspension for three days
    Captain, I am detecting large quantities of win in this sector

  5. #281
    Senior Player
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Sydney
    Posts
    1,587
    A couple of times today I've noticed issues with the Web (desktop) version of the site. The row of icons (for formatting) above the reply box sometimes disappears, and clicking on "reply" or "reply with quote" results in a spinning wheel. This is using Chrome on a Mac.

    The problem seems to resolve itself if I just leave the site and come back later. So not a big deal, just wondered if anyone else ever sees something similar?

  6. #282
    I'm doing ok right now, thanks Danzar's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Inner West
    Posts
    1,893
    Quote Originally Posted by neilfws View Post
    A couple of times today I've noticed issues with the Web (desktop) version of the site. The row of icons (for formatting) above the reply box sometimes disappears, and clicking on "reply" or "reply with quote" results in a spinning wheel. This is using Chrome on a Mac.

    The problem seems to resolve itself if I just leave the site and come back later. So not a big deal, just wondered if anyone else ever sees something similar?
    Happens to me too, will look into it
    Captain, I am detecting large quantities of win in this sector

  7. #283
    Senior Player
    Join Date
    May 2011
    Location
    Canberra
    Posts
    3,527
    The finals planning thread seems to be closed...?

  8. #284
    Veteran Site Admin
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Sydney
    Posts
    15,563
    Quote Originally Posted by MattW View Post
    The finals planning thread seems to be closed...?
    That's because we have a finals planning forum, which that thread directs you to. See Danzar's opening post in that thread.

  9. #285
    Senior Player
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Sydney
    Posts
    1,587
    Quote Originally Posted by Danzar View Post
    Happens to me too, will look into it
    Double-click on the "reply with quote" link is one workaround. Seems related to this issue.

  10. #286
    Senior Player
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Close to the old Lake Oval
    Posts
    2,890
    Quote Originally Posted by neilfws View Post
    Double-click on the "reply with quote" link is one workaround. Seems related to this issue.
    Hawthorn racism thread seems to be clogged by I'm uniformed post with iview link

Page 24 of 24 FirstFirst ... 142021222324

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO