Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 25 to 36 of 47

Thread: RWO bugs/errors - report issues here

  1. #25
    It's Goodes to cheer!! Site Admin ScottH's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Master of the house, keeper of the zoo
    Posts
    23,652
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by stevoswan View Post
    Auntie Gerald's post on the "2018 trading, drafting and list management: players and personnel" thread contains a Fox link and it has stuffed up the thread. Page stops half way....this happened awhile ago when someone else kept putting up Fox links. Maybe instruct posters to not put up Fox links.....
    That thread should be fixed now.
    Last edited by ScottH; 5th December 2018 at 08:55 PM.

  2. #26
    Veterans List Ludwig's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Chiang Rai
    Posts
    6,414
    I just posted on the Preseason thread, but the link to an article printed in full on the post. I don't know why that happened. I also cannot delete or modify the post. Hopefully you can access the original material and fix it.

    Thanks

  3. #27
    Can you feel it? Site Admin ugg's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Chucked into the ruck
    Posts
    15,212
    Yes we've had trouble with articles from thewest.com.au as well as foxsports.com.au

  4. #28
    Veteran Site Admin
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Sydney
    Posts
    14,362
    Quote Originally Posted by Ludwig View Post
    I just posted on the Preseason thread, but the link to an article printed in full on the post. I don't know why that happened. I also cannot delete or modify the post. Hopefully you can access the original material and fix it.

    Thanks
    It can't be fixed, only deleted. So you might want to copy and paste your words into a separate document first, and then repost when the post has been deleted (and hence the thread is accessible again). I'll wait a short while before deleting the post in case you wish to do so.

  5. #29
    Veterans List Ludwig's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Chiang Rai
    Posts
    6,414
    Go ahead and delete it. Without the links, it says little.

  6. #30
    Go Swannies! Site Admin Meg's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    In the Brewongle
    Posts
    3,683
    This was deleted before I saw it so can’t say if it were a problem for me. But on past experience those links have never caused me a problem using Tapatalk. It think it is a website problem.

  7. #31
    Senior Player
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Melbourne
    Posts
    2,181
    Quote Originally Posted by Meg View Post
    This was deleted before I saw it so can’t say if it were a problem for me. But on past experience those links have never caused me a problem using Tapatalk. It think it is a website problem.
    You're right Meg, I use Tapatalk too and I was able to read the thread yesterday.

  8. #32
    Senior Player
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Sydney
    Posts
    1,137
    In the menu bar under "Forum Actions" is an option "mark forums read", which I would like to use sometimes. However, when I click it I get:

    "Your submission could not be processed because a security token was invalid.
    If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error."

  9. #33
    Warming the Bench
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sydney
    Posts
    268
    I have just post message #100 in the 2019 ladder prediction for the swans with a link to a Fox Sport article. While the link works, the dsiplay of the link expanded to something so long that it cannot be viewed properly. More importantly, it does not allow me to edit it. Can the administrator please just delete it?

  10. #34
    Not sure if this is the place, but the site clock didn't roll back.
    It's confusing my poor sleep deprived mind

  11. #35
    I'm doing ok right now, thanks Site Admin Danzar's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Sunny Inner West
    Posts
    1,759
    I didn't even notice that save daylightings was over.
    Captain, I am detecting large quantities of win in this sector

  12. #36
    Veteran Site Admin
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Sydney
    Posts
    14,362
    The last two pages of the draft and trading thread won't load for me, and haven't for several hours. After the brief site outage this morning, I had assumed for a while it was another problem with the site, but then I noticed on the forum index page that a new post had been added, so have realised the issue seems to be restricted to that one thread. By clicking on a different view, I can see that a couple of recent posts discuss the fact that the thread doesn't seem to be loading properly, but I still can't open the full version of those posts.

    It could be that the thread has become corrupted in a way that only Danzar can fix. However, it seems odd that only the last two pages are affected.

    It might be that someone has posted one of those links to a website that screws up the thread formatting. However, I can't see who has recently posted to the thread, other than the very last post (because I can see who made that).

    Did anyone make a post this afternoon with a link that they think might be dodgy? If so, and you let me know, I can go in via a "recent posts by person" view and delete the offending post. However, I can't do this without knowing whose post I am looking for.

    Anyone able to help?

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO